Till mitt försvar

Till mitt försvar vill jag bara säga att texten är något jag skrev, bara sådär, utan att knappt läsa igenom det. Jag kan bättre.
Ville bara säga det till alla som tänker "fan va dåligt" bara för att det är nåt novell liknade skit. Haha. Nej. Nu ska jag sluta be om ursäkt (som en viss person göra hela tiden haha! *host host*) och sluta skriva massa barnsligt crap och göra nåt vettigt istället.
Eller jag ska iallafall försöka. 

Kommentarer
Postat av: jossan

åh jag tror jag fattar hur du tänker, man tänker typ att alla ska tycka "åh, tror hon att hon är värsta poeten eller" eller något,så tänker jag att alla tänker om det jag skriver ialafall. Men jag lovar att man inte tänker så när man läser dina eller någon annans, bara om sig själv lixom^^

2011-01-08 @ 22:22:34
Postat av: Lollo

jo precis. Jag har sämst självförtroende när det gäller såntdär... När det är nåt man själv har gjort liksom eller så. Men ja. Det är svårt att säga "Jag är faktiskt nöjd med det här!" när det gäller sånt, speciellt tavlor.

2011-01-09 @ 00:54:25
URL: http://sailorsandbows.blogg.se/
Postat av: Sonja

Men näääj, du behöver inte försvara dig! :D Jag tyckte att det var en jättebra novell! Jag kunde verkligen föreställa mig allt, nästan som en svartvit film (förutom din röda kappa då, höhöö :D), men jag tyckte det var jättebra :D

2011-01-09 @ 18:37:24
URL: http://funderarfabriken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0