Utanmyra

Jag har glömt bort att det är sommar. Jag blir förvånad då jag kollar ut och kommer på "Ajuste, det är ju sommar och varmt och man kan ha kortbyxor eller kjol utan strumpbyxor".

Jag tänker mig att det ska vara vinter. 1 meter snö. Att staden ska vara fylld av vinter-tystnad. Så tyst att man hör snöflingorna falla om man lyssnar noga.
Om jag skulle gå ut skulle jag ta min röda yllekappa, ta på mig de tjocka, gråa knästrumporna, så att jag slipper frysa. När jag går ut känner jag hur en snöflinga smälter på min varma,rosiga kind och jag gräver ner huvet i den tjocka halsduken, tar på mig luvan och springer ut och möter någon. Kanske någon jag tycker är väldigt fin.




Kommentarer
Postat av: Sonja

Åhnej, nu blev jag så himla vintersugen att det inte är sant! Din beskrivning fick mig att förkfytta mig fram i tiden och känna vintermys. Vill ha vinter. Nu.

Fast å andra sidan så gör det inte så mycket att det är sommar. Det är ju inte speciellt varmt ändå. Så man behöver inte svettas och kan sova i lugn och ro. :D

Men det skulle ändå vara fint att få några snöflingor i håret när man går utanför dörren.

2011-06-22 @ 17:41:59
URL: http://funderarfrabriken.blogg.se/
Postat av: Sonja

förflytta* hahaa...

2011-06-22 @ 17:42:40
URL: http://funderarfrabriken.blogg.se/
Postat av: Néa

Åhh, det är så mysigt med vintern! Men det är halvtrist nu tycker jag... något mellanting mellan sommarlov och höstlov, känns skumt. o.o Känns som att det är påsklov eller så, inte sommarlov. xD

2011-06-23 @ 11:54:00
URL: http://ssnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0