förlåt men jag kände att jag var tvungen att skriva Nånting!

Åh, det är så mycket jag vill göra just nu men som inte går att göra just nu...!
För det första så har jag inte varit så mycket med mina julklappar än (det brukar jag annars göra på juldagen: va med mina paket, dvs: använda det jag fått i julklapp).
Jag har fått en bok med MASSVIS av kak-recept! Plus att jag har fått ett kakfat med FYRA våningar!
Men jag kan inte baka nu känner jag för vi har redan så sjukt mycket kakor och godis och tårtor och allt vad det heter.
hm.
Sen så har jag fått en radio! Den ska jag ha på när jag bakar kakor. Det är alltid så tyst när jag bakar och så jobbigt att bära ner min stora 90-tals cd-spelare så nä, jag brukar baka under tystnad, tyvärr.

Sen så vill jag ut på stan och köpa en massa kläder som har har sett! ..men det är så mycket folk på stan nu och så trångt och dessutom är alla upptagna så ingen vill nog gå med mig.
Istället så ska jag åka till stockholm imorrn (bara över dagen) och gå på TVÅ muséer! Det blir skoj! ..tyvärr ingen  shopping men nåja.
Och sen har jag tänkt att "träna bort det fläsk som väller över sängkanten" (för att citera Mike Wasovski från monsters inc). Men det är ju rätt kul ändå.
Såå.... Just nu väntar jag på att tiden ska gå och under den tiden så läser jag en så sjuuukt bra bok som jag fick i julklapp: "Blonde" av Joyce Carol Oates. Den handlar om Marilyn Monroe och är så himla bra skriven och så spännande (och sjukt tjock, 856 sidor).
Jag hoppas inte att den går samma öde till mötes som alla andra tjocka böcker jag läst (det har slutat med att de blir för sega så jag börjar läsa nån annan istället).Men jag tror faktiskt inte den kommer göra det. Det är så mycket som har hänt i Marlyin Monroes liv att hon behöver allt sina 856 sidor.


Tumblr

Som vanligt väljer jag ett dåligt namn på min blogg eller liknande men när jag väl är fast så kan jag ju inte göra en ny, bara för namnet.
Här är min tumblr iaf!:
http://heartbrokenturtle.tumblr.com/

Enjoy!

Galapagos

I förrgår kom jag på att vad är det för mening att gå upp i vikt om jag ändå gör det för andras skull istället för min egen? Jag tänker såklart inte sluta träna eller så. Men jag tänker fortsätta som jag gör, jag mår ju trotts allt bra. Jag har blivit kallad "äcklig" "skelett" "när man ser på dig är man rädd att du ska gå av". Nej nu får det va slut med det! Varför ska bara mulliga människor ha rätt att vara nöjda?
Just precis så som jag är nu, är jag nöjd med.

Och igår hade jag halkkörning. Det var jobbigt, obehagligt och allmänt inte-roligt-alls!
Jag tror jag reagerade på ett bra sätt - detta vill jag inte uppleva igen.
Men jag känner också att jag har förlorat glädjen i att köra bil. Jag blir så uppskrämd dessa dagar. När jag åker till körlektionen tänker jag "Tänk om jag dör idag" och när jag tänker på bilkörandet och framtiden så känns det som att jag väntar på den dagen då jag ska köra ihjäl mig.
Jag vet att det är fånigt men ändå. Vilken del av bilkörningen eller trafikskolan är rolig egentligen?
Under halkkörningen tyckte jag mig höra döden närma sig.

Jag konstaterat att jag har en muskelinflamation i ryggen vilket gör väldigt väldigt ont och gör än väldigt stel. Så denna vecka kan jag inte träna, och inte nästa heller för då är jag upptagen... Men ipren hjälper väldigt bra! och är bra mot inflamationen så woho! Snart är jag på bandet igen.

Idag sken solen vilket var fint. Men i Samuels värld var det spöregn.


och när man är stel som en pinne, vad kan man då mer göra än att ligga på golvet och ta svartvita ego-pics?


Kan någon hjälpa mig att skaffa tumblr...?

Jag har en jätte gammal tumblr som jag skulle vilja ha istället för blogg..kanske! eller så har jag både och.
Nåja.
The grej is: Jag förstår inte tumblr! Hur byter man t.ex. profilbild? och hur byter man bakgrundsbild? och framför allt: Är jag dum som inte förstår mig på hur detta går till..?


Frost och blod i vinterkängorAj, skoskav! Nåväl.
Jag träffade en tant vid bussen som sa "Nämen vilken fin jacka du har!", så det gör inget, trotts lite haltande.

RSS 2.0