Tantkjol

Ett tag så hatade jag dom. Men just nu så är jag sjukt sugen på att skaffa en sån där lång kjol! (inte SUPERLÅNG utan typ till mitten av vaderna)
Åh, jag har värsta bilden i huvet hur det skulle se ut.
Jag behöver dock också en blus att ha den med, då skulle det bli jätte fint. Helst vill jag ha en ljusrosa lång, veckad kjol och sen en vit blus. Om det är kallt skulle man kunna ha en tjock stickad kofta (ganska kort, som den kofta jag har på gif bilden några inlägg under detta fast i brunt eller röd/brun). Sen skulle man kunna ha ett bälte, det skulle kunna bli rätt snajsigt tror jag! Iallafall om kjolen är puder-rosa och inte ljusrosa-rosa. Haha,hoppas ni fattar.
Det enda svåra är det där med skor.. Vad för skor passar till en vad-lång kjol egentligen?
Alltså kaaanske att det skulle passa med ett par rätt höga skor, men jag är så trött på allt för höga skor...faktiskt...
Men ballerinaskor skulle se för platt ut. Kanske några halvhöga skor skulle gå, haha, finns inte så mycket annat att välja på i mitt fall.
Här är det jag skulle villja ha (utan koftan och bältet, de tycks inte finnas nånstans):
Kommentarer
Postat av: Sonja

Fint! Jag tror att det kanske skulle passa med ett par klackskor. Kanske de där röda i ditt förrförra inlägg? Skulle va lite fränt. Fast svarta skor skulle också vara fint.

2011-07-06 @ 22:01:32
URL: http://funderarfrabriken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0