Biblioteket

Jag känner mig ganska desperat just nu men jag är på biblioteket bara för att det finns internet här och det där hemma funkar ju inte! (så förlåt om jag råkar skriva nåt konstigt men jag är inte van vid tangenterna här)

Jaja. Idag åker jag till peace and love festivslen! Jag har packar massor, men inte lika mycket om förra året. Det är så himla nice att man har varit där förut och vet hur det funkar liksom. Förra året var jag ganska nervös för jag har inte rest så mycket på egen hand och har aldrig varit i borlänge fört. Men i år vet jag det, plus att vi inte åker för ens kl 18.05. Förra året åkte vi klockan 6 på morgonen. Men ejentligen borde jag vara hemma och kolla packlistan igen och planera. Jag måste ju trotts allt börja gå till bussen vid 5.

Som tur var tog jag datorn som är längst bort och längst in här på biblioteket, så att ingen ser att jag står här och skriver i min blogg..hehe...

Han som har datorn bredvid lyssnar på nåt konstigt, man hör bara nån röst som viskar, undra vad han håller på med ejentligen. Jaja, nu borde jag gå..
Men adusdet! Jag funderar på att byta tillbaka till min gamla blogg. För det börjae ju gå bra för den! Och så kom den där pervo killen och förstörde allt! Dumma dumma han...! Anl. till varför jag skulle byta tillbaka är för att jag hade skrivit rätt mycket bra saker i den och jag känner mig som en förlorare som gjorde en ny bara för att han höll på. Och om jag inte använder min mail så skulle jag kunna skriva till han och säga att jag vill att han ska sluta. Min kompis erbjöd sig att använda en gammal mail adress som hon inte använder.
Hm. Detta vore ju ganska bra faktiskt. Jag ska nog göra det så fort jag får tillbaka mitt internet.
NU ska jag dra iallafall! Hej då!!


Voltarie

För några månader sedan satt jag på bussen och läste en Metro tidning. Då såg jag en liten annons i hörnet på en sida där det stod att man kunde få ett gratis kulturmagasin om man smsade namn, adress och postnummer. Jag tyckte det lät kul, plus att bilden på tidningen såg fin ut, så jag smsade.
Efter att det hade gått några tänkte jag att det måste ha blivit något fel eftersom den aldrig kom. Men idag så fick jag ett stort kuvert och innuti låg tidningen! Den heter Voltarie och är tydligen sveriges största kultutmagasin. Den har olika teman varje gång, denhär tidningen hade temat "Arthur Koestler".

 Jätte fin. Massor med bilder och massor med text.


It's not me it's youJag har varit bortrest men nu är jag hemma. Det är nice på sätt och vis att vara hemma för här kan jag vara för mig själv och så. Jag behöver lite tid att tänka. Men samtidigt så är det ju här som jag blir påmind om allt och det vill jag ju inte heller bli för det som var så bra är ju plöttsligt så dåligt. typ. Jag har tendens till att se det mesta i svart och vitt.
Fan vad jag längtar tills Peace & Love.

Någon dag är jag din jakttrofé som du övergav.

although I'll soon be gone, I'll still think of youImorrn åker jag bort till nåt ställe i närheten av Göteborg. Till en början så såg jag fram emot det men inte nu längre. Jag börjar gilla dehär lata dagarna. Och jag känner att jag vill ha mer tid att kunna vara för mig själv och fundera över saker och ting. Eller bara umgås med mina vänner innan jag drar till Peace and Love och sedan Skellefteå. Jag känner att tiden rinner ifrån mig.
Men visst, jag kan alltid umgås med vänner och sådant sen när jag kommer hem, om cirka 2 veckor.
Men jag vill ju nu! Jag vill ha allt allt allt och vill göra allt allt allt och jag vill göra det nu!

TandläkareIgår gick jag upp klockan halv 1 på dagen. Det gör jag nästan jämt när jag är ledig. Men idag var jag tvungen att gå upp klockan 6.40 för att jag hade en tandläkartid kl 8.15... Vem fan ger en en tandläkartid klockan 8.15 på sommarlovet!? Och eftersom jag gick upp halv ett dagen innan kunde jag inte sova på natten. Jag tänkte massor, många lustiga tankar for i mitt huvud.. T.ex tänkte jag på att man ejentligen aldrig är på helt fasst mark med tanke på att jorden flyger och hur tryggt känns det på en skala?
Och om man har en spegel framför sig och en bakom sig och tittar på reflektionen i en av speglarna - Ser man sig själv icke spegelvänt då?
Annars så tänkte jag ju på en massa personliga saker också, men det tar jag inte upp här.
Jag blev aldrig trött. Jag bara låg där och vred och vände på mig, tittade omkring i rummet och tänkte på Mando Diao eftersom det är vad mina väggar är mest täckta av - bilder på Mando Diao.
Jag låg där och vid klockan 3 hörde jag fåglar ute. Vid klockan halv 4 blev det ljust ute och jag fick lite små panik över att det blev ljust och jag hade inte ens sovit en timme. Jag tror att jag kanske somna vid 4. Och som sagt så gick jag upp 6.30, så jag har väll sovit i typ 4 timmar.
Men jag är inte så jätte trött faktiskt. Jag har mest bara ont i huvet och är kall-svettig. Och nu sitter jag här och har flourlack på mina tänder. Det är hemskt! Folk som aldrig har haft flourlack ska fan inte säga "Men så hemskt kan det väll inte vara?" Det är som att ha en jätte äcklig karamell i munnen och man vill inte röra en min för man vil inte känna mer av den äckliga smaken och känner hur det bildas massa saliv i munnen. Men en karamell kan man spotta ut, flourlack sitter där en hel dag och fastnar i maten när man tuggar den..
Jaja. Jag borstar nog bort det så småningom.

När jag ändå inte har något bättre för mig
Såhär ser mina lata dagar ut för det mesta. Min dator är så seg och konstig så jag vet inte vad. Men ibland funkar den, som nu.
Men det är ju lika bra att jag inte fastnar här ejentligen. Speciellt inte när datorn är fylld av rosa streck över hela skärmen (jag har ingen aning om hur det blev så, det bara hände liksom). Så om jag råkar skriva något konstigt så är det för att vissa saker går inte att läsa med dessa streck över skärmen. Men men!
Vad jag ejentligen skulle säga med inlägget var att jag idag har stickat i skuggan av min trädgård och läst i Damernas Detektivbyrå. Jag gillar de böckerna väldigt mycket! De är så mysiga. De har personlighet. Annars tycker jag inte om deckare för de beskriver bara hur liket de har hittat i skogen ser ut. Inte om hur karaktären känner sig eller hur han lever. Och sen så handlar inte DD om mord eller så, det är mer om någon som kanske misstänker att hennes man är otrogen. Det är roligt att läsa om hur de försöker lösa problemet. Och sen så utspelar sig handlingen i Botswana/Afrika  som skilljer sig ganska mycket från sverige och gör också att handligen blir mysigare. Så Damernas Detektivbyrå rekomenderar jag till de som vill läsa nånting kul i sommar!
Halsduken är svart- och vinrödrandig. Jag tror att den kommer passa bra till hösten och att jag kommer sticka in mycket kärlek och sommar värme i den.

Från HelloSailor till SailorsAndBows

Så. Här är min nya blogg!
Ja kom inte på något klyftigare namn så sjömän och rosetter får duga, det är ju trotts allt väldigt mycket jag över det hela.
Enjoy!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0