Fiskar har faktiskt ett liv de också!Idag har jag målat tre fiskar plus att jag skissade på två andra fiskar i min kallender. Måste säga att de blev rätt fina! Jag trivdes med att måla fiskar, de är rätt fina ändå och har så stora, stirriga ögon, jag gillar det! Jag vill måla flera.
Men nu borde jag plugga religion...eller nåt.... Ah well, hoppas att du där hade en fin måndag!
/Gno

[ ang rubriken: Jag brukar säga så till de som är vegetarianer men äter fisk, är inte det fel? De är ju liv de också!]

BD Forever


MorganJävla plugg, nkB och Projektarbete. Jag vill bara dricka té och göra världen i decopauge.
Och kanske se en film eller två.

22 Februari

Idag hade jag en såndär dag som jag hoppats på att jag ska ha nångång i livet, en sk "drömdag" för en stund iallafall. 
Jag sov ut, vaknade av att solen sken och jag hade hela dagen framför mig, drack té, klädde på mig varma kläder och gick ut och tog en promenad i solen. Gatorna var tomma, bara pensionärer ute, vädret var perfekt och snön glittrade. Dock hade jag inget smink på mig så jag gick inte så långt, hehe, när jag inte har något smink på mig så beter jag mig som om jag såg ut som ringaren i Nottredam - Jag stirrar ner i marken, undviker plattser där jag vet att det är mycket folk och jag går helst längre promenader om det är mörkt ute. Haha, nu tycker ni nog att jag är sjukt fåfäng eller dum i huvet men så är det. Det är så lustigt hur jag kan känna mig så snygg i smink (inte som om jag tror att jag är snyggare än nån annan, men jag har ju bra självförtroende, det ska jag inte sticka under stols med) men utan smink så är man HELT TVÄRT OM.
Kanske har mitt intresse för fina saker och fint utseende gått för långt, jag vet inte, men jag önskar att jag nångång kunde vara som de där som för en dag inte alls bryr sig om hur de ser ut. För mig går det inte.

Genialt.

Jag har redan sagt det, kommer alltid säga det, det är ingen nyhet.  Men Urban Outfitters är bara så himla genialiska! Och de har börjat mer med heminredning. Oh, jag dör lite grann.


För mer, klicka på länken: http://www.urbanoutfitters.co.uk/collections/modern-classics/icat/varsity/

Alla [krossade] hjärtans dag

Haha! Vore det inte himla kul om man hade "Alla krossade hjärtans-dag"? Alla singlar skulle köpa choklad till sig själva eller så skulle ens kompis kunna ge nånting fint som tröst till nån som har haft det as jobbigt och man skulle känna "Fan, livet är inte så hemskt ändå och idag har jag all rätt att vara hur jävla ledsen jag vill för idag är det MIN dag!" typ. Jag skulle tycka det var as kul! En dag då man säger "Du ska se att det blir bra tillslut".
Nu tänker ni "Men då skulle man bara tänka 'Fan vad fail mitt liv är' " Men asså jag tycker att oavsett om man firar det eller ej: Man skulle visa att det är okej att vara ledsen och heart-broken, allt är inte fint hela tiden men det blir ju bättre tillslut.

[haha, världens fånigaste bild, men detta skulle vara en utmärkt alla-krossade-hjärtans-dag present!]

You've been on your own as long as I recall: if loneliness was art, I could hang you from the wall

Allo, Darlin' – If Loneliness Was Art

Finaste låten just nu och på nåt sett känner jag igen mig i den.


I'm not the one you want babe, I'll only let you down.
Ajuste!

Jag glömde säga en sak!
Idag när jag skulle med bussen så var den vanliga bussen som brukar vara en såndär enkel buss som inte åker så långa sträckor ersatt av  en landortsbuss! (a.k.a. lantisbuss).
Jag tänkte "Haha, säkert för att Gustaf fyller 30 idag!" sen tänkte jag "Eller kanske för att Mando Diao medlemmarna ville att deras största fan skulle åka extra bekvämt med tanke på hur mycket kärlek hon ger dem"
Den sista tanken var väldigt fin tyckte jag och jag log hela vägen hem.

Den fina pojkens stora dag

Idag fyller han 30 år. Gustaf Norén <3Är det inte en sjukt lustig tanke att JAG har tagit denhär bilden? Kolla bara! Han ser rätt in i kameran. Jag blev lite kär i han när jag kollade igenom bilderna efter den konserten.Bild från den första Mando Diao konserten jag såg.Andra Mando Diao konserten jag såg.Oj, oskärpa. Men detta var iallafall den 3:e konserten, den 3:e september 2008 . Jag stod längst fram och jag var typ den enda Mando Diao fanet där och i slutet gav Gustaf mig en slängkyss och jag var så lycklig så jag visste inte vart jag skulle ta vägen.

Jag har totalt sett dem 9 gånger, jag älskar alla medlemmar men Gustaf har alltid varit en favorit.

Och idag fyllde han 30! Jag hade bakat hallon&choklad muffins och bjöd hela klassen på muffins och jordgubbssaft! Jag hade gjort små gustaf-flaggor också, så fint så fint <3

GRATTIS GUSTAF NORÉN!!!!!!

RSS 2.0